Borelióza a Bemer

To je téma, se kterým se setkávám docela často. Někdo prodělá boreliózu, spapá mnoho antibiotik, docela hodně se natrápí, protože vedlejší příznaky antibiotik jsou někdy horší než samotná borelióza a nakonec po roce zjistí, že borelie má pořád a navíc ještě zničenou střevní sliznici.

Jak z toho ven?

Uvedu jenom pár bodů, protože samotné know how si nechám samozřejmě na konzultaci.

  1. V první řadě je třeba si uvědomit, že je potřeba změnit stravu. Opravdu nestačí jenom vyměnit housku za celozrnnou housku.
  2. V druhé řadě je potřeba zjistit, jak je na tom vaše střevo. Ve střevě sídlí většina naší imunity, a pokud nemáte střevo v pořádku, nikdy se borelií nezbavíte. A pozor, neznamená, že pokud nemáte borelie v krvi, že je nemáte jinde v těle. Tyhle bakterie jsou totiž pěkné mršky, schovají se tam, kde je nikdo nehledá, a když se oslabí vaše imunita, vystrkují růžky. Proto se často stává, že se potíže spojené s boreliemi vrací.
  3. Za třetí….většina lidí je podvyživených. A to neznamená, že jsou hubení, znamená to, že jejich buňky jsou podvyživené. Chybí jim prostě výživa ze stravy. Mnoho potravin by mělo podle tabulek obsahovat to či ono, ale ve skutečnosti to neobsahují. To je na další článek. O tom až jindy.
  4. Chemie, kam se podíváš. Když se rozhlédnete po své domácnosti a zaměříte se na to, zjistíte, kolik chemických prostředků používáte a dokonce jíte. Počínaje jarem na nádobí nebo mýdlem a konče chemickým koktejlem v podobě polotovaru z obchodu.

Co je tedy důležité si uvědomit?

 Pokud se chci zbavit borelií, musím jim udělat v těle takové prostředí, kde se jim nebude líbit a nebudou mít z čeho žít. To znamená zásadotvorné prostředí. A to není jenom tak, je to dost složitý proces, o který se s vámi podělím, když se rozhodnete, že chcete být zdraví už napořád a přijdete ke mně na konzultaci.

Bemer výrazně pomáhá zvyšovat imunitu, podporuje správnou funkci proudění krve v těch úplně nejmenších cévách v těle a podporuje přirozené detoxikační procesy.

Pravidelné používání Bemer matrace neznamená, že se navždy zbavíte borelií, ale je velmi pravděpodobné, že se budete cítit lépe a budete mít více energie.

Je to dlouhodobý proces, na to se připravte.

Chcete si Bemer pronajmout nebo koupit?

Klikněte na tento odkaz: Bemer

Zdroje:

https://www.nejenleky.cz/content/40-lymska-borelioza-a-lecba-dr-klinghardta

https://www.lecive-houby.eu/prirodni-lecba-lymeske-boreliozy/

https://vitalweb.cz/78/borelioza-vyzaduje-zmenu-zivotniho-stylu-pouze-antibiotika-nestaci

Renáta Nováková
Kdo jsem? Jsem Renáta Nováková, vědomá žena, certifikovaný Bemer terapeut, průvodce zdravým životním stylem, masér. Ovládám numerologii, pracuji s esenciálními oleji a kvalitní buněčnou výživou, zajímám se o psychosomatické souvislosti a práci s podvědomím. Vyzkoušela jsem si práci kouče a lektora, umím pomoci najít příčinu nemocí, pracuji s lidmi, kteří chtějí změnit svůj život a nebojí se toho.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.