Tapiokový pudink

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem

Nedávno u nás v Centru CAZAK proběhl workshop na téma bezlepková strava a tak jsem si řekla, že zkusím nějaký bezlepkový recept, ať vím, jak to chutná.

Nejdříve jsem si koupila jeden hotový výrobek a pak jsem si ho zkusila udělat sama. Není nad domácí produkci:-)

Není to nic těžkého a tak se můžeš podívat na recept a zkusit to taky.

Budeš potřebovat:

  1. tapiokové perly ( dají se sehnat ve zdravé výživě)
  2. vodu
  3. kokosové mléko (dá se nahradit i jiným rostlinným)
  4. sladidlo (med, agávový nebo javorový sirup, klidně může být i nějaký jiný domácí)

Příprava:

Perly se namočí do vody podle návodu na sáčku 1:3

Po nabobtnání (nechala jsem přes noc) přidáš kokosové mléko (koupila jsem v plechovce v Tescu)

Na mírném ohni zahříváš v kastrůlku, přidáš sladidlo podle své chuti a čekáš, až směs začne houstnout (podobně jako pudink)

Pak se to jenom naplní do misek nebo skleniček, ozdobí ovocem nebo můžeš přidat trochu kakaa.

A je hotovo:-)

Dobrou chuť Renča

PS: co se týče obrázků, nejsem žádný borec fotograf, ale trénuju  a časem to snad bude lepší:-)

 

 

Renáta Nováková
Kdo jsem? Jsem Renáta Nováková, vědomá žena, certifikovaný Bemer terapeut, průvodce zdravým životním stylem, masér. Ovládám numerologii, pracuji s esenciálními oleji a kvalitní buněčnou výživou, zajímám se o psychosomatické souvislosti a práci s podvědomím. Vyzkoušela jsem si práci kouče a lektora, umím pomoci najít příčinu nemocí, pracuji s lidmi, kteří chtějí změnit svůj život a nebojí se toho.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.